24 januari 2022
vca cursus

Auto’s leasen

Voor veel mensen kan leasen een moeilijke keuzen zijn maar wist je al dat leasen veel voordelen met zich meebrengt! Zo heb je bij leasen een vast maandbedrag waar alles mee inbegrepen is, dat betekent dat je geen extra kosten moet betalen als je een reparatie aan je auto moet laten doen of als je auto een onderhoudsbeurt nodig heeft. Een ander groot voordeel is dat je geen groot bedrag in 1 keer moet betalen en dat je geen aanbetaling of slotsom nodig hebt. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen tussen de perfecte leasevorm die bij jou past waaronder financial lease, full operational lease, flexibel lease, short lease, et cetera. En bovendien kun je uit een heel groot aanbod aan auto’s kiezen van familiewagen tot busje dus dan heb je gegarandeerd een mooie auto die bij je past.

Elektrische auto leasen

Een auto elektrisch leasen heeft heel wat goede voordelen niet alleen je auto rijd geruisloos en relaxed maar ook stoot je geen CO-2 uit waardoor je heel wat belastingvoordelen krijgt, de laatste tijd is de opwarming van de aarde een groot probleem waarbij CO-2 uitstoot een grote rol speelt daarom wil het kabinet het rijden van elektrische auto’s stimuleren. Een mooi voorbeeld van zo een elektrische auto is de Volkswagen ID 3 lease, met een topsnelheid van 160 km/h en een geruisloos geluid is dit een ideale familieauto voor woon-werk verkeer. De auto is 100% elektrisch en heeft een prijs dat start vanaf 449 euro per maand.

Zakelijk leasen

Een auto leasen zakelijk kan heel handig zijn en brengt ook weer heel wat voordelen met zich mee zo heb je geen onverwachte onderhoudskosten, altijd vervangend vervoer en altijd garantie! 2 leuke voorbeelden van zo een zakelijke auto zijn de Toyota Yaris en de Skoda Karoq. De Toyota Yaris lease is een leuke hybride auto dat start vanaf 302 euro per maand en de Skoda Karoq lease heeft een benzinemotor en start met een prijs vanaf 389 euro per maand.