24 januari 2022

Pen met eigen naam

Wat is nu typisch een makkelijk, maar persoonlijk cadeau die iedereen wel zou kunnen gebruiken? Pen met naam natuurlijk. Iedereen heeft wel eens een pen nodig, maar we kunnen ze nooit vinden. Het lijkt wel alsof die dingen door de kabouters opgegeten worden. Wanneer je een pen met naam gebruikt weet je zeker dat je alleen jezelf de schuld kan geven omdat jouw naam erop staat.

Parker is een begrip

De Parker pen blijft altijd nog een begrip. Deze luxe pennen staan er bekend om bijzonder lekker te schrijven en een lange levensduur te hebben. Als je een Parker pen koopt, dan heb je een goede pen voor de rest van je leven, dus het is belangrijk dat je goed over je keuze nadenkt. 

Cross pennen met verfijnde styling

Cross pennen staan bekend om hun verfijnde styling en het gebruik van exclusieve materialen. Cross is bovendien geroemd om het mechaniek waarop een levenslange garantie geldt. De cross pennen zijn voor velen normbepalend in de pennenindustrie. Een leven lang schrijf genot met één van de mooiste schrijfinstrumenten van deze wereld.

Iets over de Mont Blanc pen

Zoals de naam al doet vermoeden, werden de oprichters van het bedrijf Mont blanc geïnspireerd door de hoogste berg van Europa. Deze inspiratie is onder andere terug te vinden in het embleem en handelsmerk van het bedrijf. De mont blanc pen is voorzien van een ster met ronde punten, wat een verbeelding is van de hoogste punt van de Mont Blanc. 

Waterman Pen mag niet ontbreken op je bureau

Op het bureau van een echte liefhebber van authentiek schrijven mag een Waterman pen dan ook zeker niet ontbreken. In een handgeschreven brief laat je zien dat je tijd en moeite in de communicatie hebt gestoken. Zo kun je bij de ontvanger van de brief een blijvende positieve indruk achterlaten. Bovendien ben je met een Waterman pen altijd verzekerd van de beste kwaliteit.