23 oktober 2021
horeca vaatwasser

Waar let je op bij het kiezen van een juiste vaatwasser?

Als horeca eigenaar komt er veel op je af als je gaat kijken naar de apparatuur die je moet hebben in de keuken. Het is belangrijk dat je je gasten altijd kunt voorzien van de juiste gerechten op de juiste momenten. Dit betekent dat er altijd voldoende servies en bestek beschikbaar moet zijn om de gerechten op te kunnen bereiden. In een gemiddelde horecagelegenheid is het verloop van deze producten groot. Dit betekent dat er continu een wisselwerking is tussen schone borden en borden die moeten worden afgewassen. En een gemiddelde horecazaak ligt het tempo vrij hoog en moet je dus kunnen vertrouwen op een snelle en goede manier van vaatwasser. Het is daarom van essentieel belang dat je overgaat tot de aankoop van een betrouwbare en goede horeca vaatwasser. Als het gaat om een horeca vaatwasser, zijn er vele soorten te verkrijgen op de markt. Elke vaatwasser heeft zo zijn eigen specialiteiten. Maar over het algemeen genomen is elke horecagelegenheid gediend bij een betrouwbare, ruimen en snelle vaatwasser.

horeca vaatwasser

De materialen van de vaatwasser

Wanneer je overgaat tot aankoop van een vaatwasser in een horecagelegenheid, dan ligt het voor de hand dat je kiest voor een variant die snel zijn werk doet maar tevens goed en makkelijk schoon te maken is. En elke horecagelegenheid is er veel voedsel dat wordt verwerkt op een dagelijkse basis. Dit betekent dat het belangrijk is om de keuken waar de vaatwasser staat altijd in topconditie te houden als het gaat om schoonmaken. Het is daarom ook veelvuldig voorkomen en tevens verstandig om te kiezen voor een vaatwasser die is gemaakt van RvS. Een roestvrijstalen vaatwasser is makkelijk schoon te houden en is zodoende ook het meest hygi├źnisch. Er zijn verschillende capaciteiten als het gaat om vaatwassers in de horeca. Het is belangrijk om een goede inschatting te maken over hoeveel capaciteit jij nodig hebt voor jouw specifieke horecagelegenheid. Op deze manier zorg je ervoor dat er altijd voldoende bestek en borden afgewassen zijn om de klanten te kunnen bedienen, zonder dat er moet worden verwacht op schone borden en bestek. Kortom met de juiste vaatwasser leg je de goede basis voor een optimaal verkeer van je borden en bestek.